Vacature: Jurist

Wij zoeken een steengoede jurist

Armaere zoekt voor haar vestiging in Apeldoorn een jurist (HBO/WO).

Functieomschrijving

Als jurist binnen ons gerechtsdeurwaarderskantoor geef je onze opdrachtgevers juridisch advies op de meest uiteenlopende rechtsgebieden, schrijf je processtukken (dagvaardingen, aktes & conclusies) en sta je onze opdrachtgevers bij tijdens comparities door heel Nederland. Een uitdagende en dynamische functie, waarbij zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en creativiteit een grote rol spelen. Aan jou de taak om de juridische deadlines op een juiste wijze te managen, onze opdrachtgevers te adviseren over de wel en niet te ondernemen stappen én de rechter zowel mondeling als schriftelijk te overtuigen van de juistheid van de vordering.

Als jurist behandel je zaken op een scala van rechtsgebieden, waaronder het huurrecht, contractenrecht en consumentenrecht, wat de functie zeer afwisselend maakt en waardoor geen dag hetzelfde is.

Ervaring is geen vereiste.

Functie eisen

  • Afgeronde hbo-rechten of Master in Nederlands Recht (WO);
  • Ervaring in een juridische procespraktijk is meegenomen;
  • Zelfstandig kunnen werken, gestructureerd zijn en verantwoordelijkheid durven nemen;
  • Aantal uren in overleg, bij voorkeur 32 tot 40 uur per week.

Waar kom je terecht

Armaere is een jonge en ambitieuze speler binnen de deurwaardersbranche met ongeveer 30 medewerkers. Binnen onze organisatie heerst een informele werksfeer en wordt initiatief gewaardeerd. Op deze manier kun je je opgedane ervaring optimaal benutten en een bijdrage leveren aan onze organisatie. Daarbij behoort thuiswerken bij ons tot de mogelijkheden en zijn we flexibel in werktijden, waarmee we een goede werk/privé balans bewaken.

Spreekt deze vacature jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Dit kun je doen door een sollicitatiebrief en cv te mailen naar dhr. I. Damming via i.damming@armaere.nl