Onze kernwaarden

Als gerechtsdeurwaarderskantoor moeten wij voldoen aan wettelijke verplichtingen en zijn gebonden aan het tuchtrecht. Wij zijn lid van de Koninklijke Beroepsgroep van Gerechtsdeurwaarders en voldoen aan de financiële en maatschappelijke keurmerken/waarderingen die zij hanteren.

Daarnaast hanteren wij onze eigen kernwaarden. Onze medewerkers dragen deze dagelijks uit. Het zijn de pijlers van Armaere en ze laten zien waar wij voor staan.

Respect

Wij hebben respect voor debiteuren, opdrachtgevers en onze medewerkers. Dit is terug te zien in de wijze van communiceren en onze omgang met mensen.

Klantbelang centraal

Wij stellen het belang van onze klanten centraal. Dit doen wij zonder de belangen van de debiteuren te schaden.

Balans

Als gerechtsdeurwaarderskantoor zijn wij een echte partner voor onze klanten. Wij zijn volledig onafhankelijk. Bij elke handeling maken wij zorgvuldige afwegingen alvorens wij executiemaatregelen nemen en laten sociale en maatschappelijke zaken daarin meewegen.

Meesterschap

Wij willen graag het beste gerechtsdeurwaarderskantoor in Nederland zijn voor de advocatuur en incassobureaus. De lat ligt voor ons hoog, ‘gewoon goed’ is niet genoeg, wij willen op een positieve manier opvallen.