Incasso voor mkb’ers

Armaere neemt het incassotraject van mkb’ers over

Als mkb’er kan het debiteurenbeheer een behoorlijke kluif en zorg zijn. Zeker als facturen niet succesvol worden geïnd. De impact ervan is voor kleinere ondernemers al snel groot. Bovendien voelt het als onrechtmatig wanneer klanten, die u misschien zelfs goed kent, niet betalen voor geleverde producten of diensten. Voor mkb’ers kunnen wij het gehele incassotraject overnemen, waarbij wij er alles aan doen om uw facturen alsnog volledig te innen. Bij voorkeur zonder een gerechtelijk traject. Mocht dat wel nodig zijn, dan overleggen we van tevoren met u over de te ondernemen stappen.

Incasso voor mkb’ers

Wij begrijpen heel goed hoe groot de frustratie is als facturen onbetaald blijven. Die zorg nemen wij graag bij u weg. Soms is een enkele handeling van onze kant voldoende om de debiteur toch tot betaling over te laten gaan. Als er onduidelijkheid of onenigheid is, adviseren onze juristen graag over de stappen en eventuele gevolgen.

Via ons onlineportal heeft 24/7 inzicht in uw zaak. Dankzij onze werkwijze en transparante communicatie zijn al veel mkb’ers tevreden klant van Armaere.

Heeft u een vraag?
Vul ons formulier in.