Nieuwe samenwerking: Debtt Group en Collect4U kiezen voor Armaere Gerechtsdeurwaarders

Armaere Gerechtsdeurwaarders blijft maar groeien

Wij zijn al jaren een toonaangevende speler in Nederland op het gebied van samenwerkingen met incassobedrijven en de advocatuur. De rol van de gerechtsdeurwaarder is de afgelopen jaren veranderd. Waar het vroeger enkel het incasseren van vorderingen en het uitbrengen van exploten betrof, is er tegenwoordig een veel grotere maatschappelijke betrokkenheid. Ook het werkgebied is hiermee een stuk breder en interessanter geworden. Steeds vaker zien wij dat incassobureaus nauw samenwerken met de gerechtsdeurwaarder. Als in het minnelijke incassotraject nog niet tot betaling is overgaan, wordt al eerder een beroep gedaan op de expertise van de gerechtsdeurwaarder. 

Verantwoordelijkheid

Zowel het incassobureau als de gerechtsdeurwaarder hebben een steeds grotere verantwoordelijkheid voor het incasseren van gelden en tegoeden. De juridische afdeling binnen Armaere Gerechtsdeurwaarders speelt hierin een zeer grote en aansturende rol, omdat je er in dit soort trajecten voor moet zorgen dat het dossier volledig is, mocht het toch tot een gerechtelijke procedure komen.

Zowel Debtt Group, Collect4U als Armaere Gerechtsdeurwaarders hebben een landelijke dekking en behandelt steeds vaker zaken in het buitenland. Daarmee wordt al een grote en brede doelgroep bediend en dankzij de samenwerking is voor alle partijen een nóg grotere groei ingezet.

Voordelen van de samenwerking

Wij zijn heel trots op de samenwerking met deze 2 grote incassobedrijven. Johnny Backers, directielid van Armaere Gerechtsdeurwaarders: “Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partnerships in de incassowereld. Debtt Group en Collect4U sluiten aan bij onze zienswijze op het maatschappelijk verantwoord incasseren van vorderingen. Daarom zijn we extra verheugd dat ze voor ons hebben gekozen.”. Door middel van een koppeling tussen beide ICT omgevingen is ook de informatieoverdracht van de werkzaamheden een stuk eenvoudiger geworden en zullen de klanten van beide incassobedrijven veel voordelen ervaren van de samenwerking.

Terug naar overzicht