Klantcase Payq Incasso

Dit keer is het woord aan Michaël Feith, DGA van Payq Incasso. Het incassobureau uit Apeldoorn incasseert vorderingen voor grote en kleine klanten en heeft een specialisatie in huurincasso. Armaere incaseert en behartigt voornamelijk de huurzaken voor Payq.

De samenwerking met Armaere

Wij vroegen Michaël waarom Payq ervoor heeft gekozen om met Armaere een samenwerking aan te gaan. Om meerdere redenen: “Armaere is net als wij gevestigd in Apeldoorn en heeft een landelijke dekking. Dat is wel zo handig, omdat onze debiteuren overal in Nederland wonen. Daarnaast zijn de diensten van Armaere aanvullend op die van ons en zitten we niet in elkaars vaarwater.”

Voor een incassobureau is het belangrijk om professionele ondersteuning te krijgen en de gerechtsdeurwaarder echt als partner fungeert. Michaël licht toe waarom specifiek voor Armaere is gekozen: “De eigenaren en medewerkers van Armaere zijn zeer betrokken en hebben verstand van zaken. De lijnen zijn kort, in noodzakelijke gevallen is men zelfs buiten kantoortijden beschikbaar. De samenwerking gaat verder dan alleen de standaard deurwaardersdiensten. Armaere stelt zich op als partner en denkt proactief mee in het verbeteren van processen en resultaten.”

Specialist in huurvorderingen

Armaere is specialist in huurvorderingen. Een branche met eigen regels en wetgeving. En een eigen aanpak, want het uiteindelijke doel is altijd om een ontruiming te voorkomen en een oplossing te vinden waar alle partijen bij gebaat zijn. Michaël: “Armaere behandelt voor ons voornamelijk huurvorderingen en is wat dit betreft zeker een specialist te noemen. Ze hebben tal van zittingen en comparitie van partijen voor ons (en onze opdrachtgevers) vertegenwoordigd waarbij een positief resultaat de regel is.

Als gerechtsdeurwaarder werkt Armaere voornamelijk voor de advocatuur en incassobranche. Dat ziet Payq als een groot voordeel: “De reden dat wij graag met Armaere samenwerking is, naast dat ze specialist zijn in huurincasso, de korte lijnen en het prettige onderling contact. Daarnaast zijn de adviseurs daadkrachtig en voert de gerechtsdeurwaarder zelf geen minnelijke incassotrajecten (dit maakt ons dus geen concurrenten van elkaar). Ze handelen proactief en zijn positief kritisch. Daarbij zijn alle partijen gebaat.”

Juridisch en proactief advies

De medewerkers van Armaere beschikken over uitgebreide kennis van het burgerlijk procesrecht, het huurrecht en het beslag- en executierecht. Onze opdrachtgevers kunnen we daardoor voorzien van gericht advies, dat merkt Payq ook: “Armaere is een uitstekende partner als verlengstuk van de organisatie voor juridische vraagstukken en gerechtelijke en executie trajecten. Ze voorzien ons van kundig advies, ook op andere vlakken. Zo zijn we bijvoorbeeld goed bijgestaan met het aanpassen op en het implementeren van de nieuwe wetgeving rondom vroegsignalering (Wgs).”

Website van Incassobureau Payq

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

Terug naar overzicht