Klantcase Outstanding24

Dit keer is het woord aan Anton Maas, Sales directeur bij Outstanding24. Zij zijn gevestigd in Amsterdam en onderdeel van Visma. Outstanding24 is één van de grootste debiteurenbeheertools in Nederland en verzorgt voor veel mkb-bedrijven het debiteurenbeheer.

Samenwerking met Armaere

De reden voor Outstanding24 om samen te werken met Armaere? Vooral het one-stop-shop principe spreekt hen aan. Anton licht toe: “Wij hebben een innovatieve debiteurenbeheertool dat automatisch koppelt met elk boekhoudpakket in Nederland. Het gehele minnelijke gedeelte doet onze tool automatisch voor onze klanten. Voor het deel om de procedures en executie goed te verzorgen, zochten we een betrouwbare en kundige partij die in heel Nederland op professionele wijze werkt. Armaere is een one-stop-shop, zij zorgen ervoor dat we voor alle zaken maar één deurwaarder nodig hebben. Inmiddels verloopt de communicatie van Armaere via onze incassopartner BVCM. Ook dit traject loopt nog steeds soepel.”

Debiteurenbeheer van a tot z

Outstanding24 start met het debiteurenbeheer en besteedt de rest uit aan andere partners. Armaere is een waardevolle samenwerkingspartner: “Wij zetten Armaere alleen in bij procedures en het executietraject. Ze geven goede adviezen om dit proces zo gemakkelijk en snel mogelijk te laten verlopen. Ook hun juridische dienstverlening bij procedures helpt onze klanten enorm. Door de samenwerking van ons met BVCM en Armaere hebben onze klanten, in combinatie met onze debiteurenbeheertool, het hele proces van a tot z ingeregeld met hoogwaardige partners.”

“Met name de gemakkelijke en laagdrempelige manier van communiceren met ons en onze klanten vinden wij heel fijn. Maar wij hechten ook veel waarde aan de sociaal verantwoordelijke manier van incasseren in het executietraject. Niet elke zaak is gelijk. Ook daar hebben we bij Armaere een goede partner in gevonden.”

Website van Outstanding24

Terug naar overzicht