Klantcase Debtt Group

Dit keer is Loyd Hendriks aan het woord, CEO van Debtt Group uit Dronten. Eén van de snelstgroeiende fullservice incassobedrijven van Nederland. Armaere heeft een partnership met Debtt en verzorgt het executietraject. 

Maximaal resultaat behalen

“Debtt streeft dagelijks naar het uitoefenen van topsport om het maximale resultaat voor haar opdrachtgevers te realiseren. Deze missie hanteren wij niet alleen voor ons personeel, ook voor onze samenwerkingspartners. Wij denken dat de missie en visie van Armaere aansluit op die van Debtt, waardoor de samenwerking tot op heden als succesvol en duurzaam wordt ervaren. De aanwezige mindset, oplossingsgerichtheid en proactieve handelswijze binnen beide bedrijven sluit perfect op elkaar aan.”

Snel en adequaat handelen

Armaere onderscheidt zich ten opzichte van andere partijen hoofdzakelijk met de opvallende handelingssnelheid. Er wordt echt snel en adequaat gehandeld in plaats van aangemodderd. De adviezen zijn duidelijk en ondanks dat we duidelijke werkafspraken met elkaar zijn overeengekomen, zijn ze niet bang om daarvan af te wijken als dat nodig blijkt te zijn voor een beter eindresultaat.

Klant staat centraal

Wat ons nog meer aanspreekt is dat Armaere net als wij, het centraliseren van klantbelangen, zonder verlies van een maatschappelijk verantwoorde werkwijze, als één van haar kernwaarden heeft. Debtt verheugt zich op de samenwerking en het gezamenlijke doel . Wij willen nog meer opdrachtgevers helpen om hun debiteurensaldo omlaag te krijgen én houden!”

Website Debtt Group

Terug naar overzicht