Klantcase Collect4U

Aan het woord is dit keer Sil van Veen, Manager Legal bij van Collect4U. Een incassobedrijf gespecialiseerd in B-to-C vorderingen voor een grote groep klanten. Armaere verzorgt het executietraject en adviseert Collect4U in deze fase. 

Maatschappelijke betrokkenheid

“Wat ons erg aanspreekt is dat Armaere, net als wij, de belangen van de klant vooropstelt. Wij zijn SVI gecertificeerd en derhalve is dat een van onze kernwaarden. Armaere heeft die maatschappelijke betrokkenheid ook als prioriteit in hun bedrijfsvisie. Een goede match.”

Proactief advies

“Armaere onderscheidt zich door haar snelheid van handelen en het proactief adviseren. Niet klakkeloos doorgaan en vaag blijven. Liever duidelijkheid en snelheid, dat zijn onze klanten van ons gewend en dat zoeken wij ook in onze partners.

Korte lijnen

“Collect4U streeft er dagelijks naar om het maximale resultaat voor haar opdrachtgevers te realiseren. Deze missie hanteren wij voor ons personeel en partners. Wij denken dat de missie en visie van Armaere aansluit op die van Collect4U, waardoor we veel vertrouwen hebben in een succesvolle samenwerking. De mindset, oplossingsgerichtheid en proactieve handelswijze binnen beide bedrijven sluit perfect op elkaar aan. Collect4U is blij met het partnership met Armaere. We vullen elkaar goed aan en de korte lijnen ervaren we als heel prettig.”

Website Collect4U

Terug naar overzicht