Klantcase Classic Incasso

Dit keer is het woord aan Hans Otten, directeur van Classic Incasso, een middelgroot incassobureau uit Harderwijk. Zorgvuldige dossierbehandeling en persoonlijke aandacht staan bij Classic Incasso centraal. Armaere verzorgt de gerechtelijke procedures voor het incassobureau.

Het verschil maken

Classic Incasso is niet geheel toevallig bij Armaere uitgekomen als partner. Hij vertelt: “Wij hebben bewust direct bij de oprichting al voor deze gerechtsdeurwaarder gekozen. De oprichters kenden we al van voormalig werkgevers. Daar maakten zij echt het verschil. Voor ons was het dan ook logisch om te kiezen voor deze partij als partner in gerechtelijke procedures.”

Kwaliteit boven kwantiteit

Wij vroegen Hans waarin Armaere zich volgens hem onderscheidt van andere partijen. “Ze voeren hun werk goed en tijdig uit én zijn zeer veelzijdig. Een specialist op meerdere vlakken. We krijgen altijd deskundig en goed onderbouwd advies en de service is top.” Kwaliteit boven kwantiteit stellen, dat is één van de redenen waarom Classic Incasso en Armaere zo goed matchen. “Armaere is voor ons de juiste keuze omdat uit de praktijk is gebleken dat dit het enige deurwaarderskantoor in Nederland is waar je met een gerust hart je dossier aan kunt toevertrouwen”, sluit Hans het gesprek af.

Website van Classic Incasso

Terug naar overzicht